TRENIRAJ Z NAMA

Najini treningi so raznoliki, a kljub vsemu kar se da funkcionalni in individualno prilagojeni. Potekajo v PRAVILNLAJF TELOVADNICI v Naklem (pričetek 3. januarja 2018) in v HIŠI NASMEHA v Cerkljah na Gorenjskem. Na željo strank/e in proti doplačilu jih izvajava tudi na domu, v podjetjih, najetih prostorih…

IMG_1267

Skupinski treningi so organizirani v skupinah do 10, saj je na ta način omogočena kvalitetna telesna dejavnost z možnostjo individualnega pristopa k vadečemu.

Mini skupinski treningi so treningi v skupini do 5. Trening je kar se da prilagojen posameznikom, vključuje tudi meritve telesne sestave in svetovanje na področju prehrane.

Individualni treningi so namenjeni enemu ali dvema posameznikoma in se popolnoma prilagodi njegovim/njunim potrebam. Na začetnem treningu se opravijo meritve telesne sestave in gibalnih sposobnosti, ki se konstantno nadzorujejo tekom trenažnega procesa. Vključujejo tudi svetovanje na področju prehranjevanja.

Treningi in svetovanja na daljavo so možni preko socialnih omrežij (Skype, Facebook….) ali preko telefona. Za več informacij naju kontaktiraj.

ZDRAVO PODJETJE (vadba in svetovanja za podjetja) je paket, ki si ga sestavi podjetje samo. Midve nudiva tako individualne treninge kot tudi skupinske, možno je svetovanje kako organizirati zdravo delovno okolje, aktivne odmore, sestaviti prehrano za na delovno mesto, ki ga imajo zaposleni in nenazadnje na voljo imava tudi fizioterapevta, ki z masažnimi terapijami in svetovanji poskrbi za večjo psiho-fizično sproščenost.