TRENERSTVO

SKUPINSKI TRENINGI
V naših telovadnicah (Hiša nasmeha in PL telovadnica) treningi potekajo v majhnih skupinah, saj prisegamo na kvaliteto in ne na kvantiteto.  Naš cilj je do 12 vadečih na posameznem treningu in imamo zaradi tega obvezne predprijave na posamezne termine. Nudimo celostne funkcionalne treninge, boot camp, fit pilates, pilates, Zumbo in jutranji boot camp (pred službo). Predprijave so že možne na našem e-mailu, urnik in cenik pa najdete pod zavihkom “telovadnice”.

INDIVIDUALNI TRENINGI
Pri individualnih treningih se trener povsem posveti posamezniku, ki ga obravnava, prilagodi trening zgolj njemu in njegovim potrebam ter ciljem. Nudimo različne variante individualnih in semi-individualnih obravnav:
– ena na ena: trenira le ena oseba;
– trening v paru: trenirata dve osebi;
– trojka: trernirajo tri osebe;
– semi-individualna skupina: trenira do 6 oseb.

Vsem individualnim strankam je na voljo prehransko svetovanje in individualno oblikovani jedilniki (tedenski, mesečni).

SPLETNO SKUPINSKO TRENERSTVO
Zaenkrat še mlado, a polno energije, zato največje novosti še prihajajo. Na voljo je v zaprti Facebook skupini: PRAVILNLAJF SPLETNA TELOVADNICA, kjer 3x tedensko podamo navodila za trening v udobju svojega doma. Potrebujete le blazino, kolebnico in lahko utežko. Vsa nadaljnja navodila prejmete znotraj skupine. Poleg treningov pa seveda delimo z vami fit recepte, raznovrstne nasvete s področja zdravja in funkcionalnega gibanja.

SPLETNI INDIVIDUALNI COACHING
Coaching ne zajema le treninga, pač pa celotno človekovo obravnavo, je trening za življenje, tako na področju gibanja in prehrane, kot na splošno kako v današnjem svetu biti psiho-fizično fit. Poteka na daljavo, kjer prejmete program trening in prehrane, enkrat tedensko je obravnava na daljavo preko e-maila ali drugega omrežja, ki je stranki najbližje. Po želji je lahko prva obravnava tudi v živo.