OPISI VADB

JUTRANJI IZZIV in FUNKCIONALNI TRENING
Izjemno raznolik trening,  sestavljen iz vaj, ki so v veliki meri podobne vsakodnevnim gibom. Osredotoča se na pripravo celotnega telesa in ne samo na posamezno mišico . Vaje so kompleksne in se izvajajo s pomočjo različnih vadbenih pripomočkov: lahke uteži, kolebnice, elastike, trx trakovi, žoge … Z raznolikim načinom, od frontalne oblike, krožnega treninga do vadbe po postajah, zagotovimo, da so vadečim treningi vedno zanimivi in v izziv. Takšen trening omogoča celostno kondicijsko pripravo posameznika in tako poleg vaj moči vedno vključuje tudi kardio elemente. Vpliva na večjo porabo kalorij, zato lahko trdimo, da s primerno zasnovanim treningom in prehrane vplivamo na izboljšanje kondicijskega stanja, zmanjšanje telesne teže in prevencijo pred poškodbami. Posebej zjutraj je takšen trening v izziv, saj se začne že ob 6. uri in traja 45 minut. 

FIT CAMP
Krožni trening je tako kot funkcionalni izjemno raznolik. Sestavljen iz večjega števila vaj, ki so smiselno razporejene v krogu in izvedene z raznovrstnimi vadbenimi pripomočki ali z lastno telesno težo. Poudarek je na krepitvi telesa in posledično njegovem oblikovanju. Takšen trening poudarja tudi skupinski duh, saj se vadeči med sabo spodbujajo, ob enem pa trener lahko  vsakemu posamezniku individualno prilagaja obremenitev pri posamezni vaji.

FIT PILATES
Body & mind vadba, ki v prvem delu treninga vadečim ponudi 30 minutni aerobni  trening. Z uporabo atletskih vaj, tekov in kompleksnih funkcionalnih vaj v različnih časovnih intervalih poskrbimo za dvig srčnega utripa in pospešimo metabolizem in s tem kurjenje maščob ter izboljšanje telesne pripravljenosti. V celotnem delu je poudarek na močnem centru telesa (medenično dno, stabilizacijske mišice, hrbet..). V drugem delu treninga sledijo vaje na blazini s poudarkom krepitve omenjenega centra telesa ter krepitev posameznih mišičnih skupin z uporabo pilates vaj, čemur sledi še razteg in umiritev.

PILATES
Učinkovita vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju. Poudarek vadbe je na centru telesa (medenično dno, globoka trebušna mišica) in manjših mišičnih skupinah, ki so velikokrat pri klasičnih vadbah premalo ali celo napačno obremenjene. Pri pilatesu smo pozorni tudi na poseben sistem dihanja, s katerim krepimo globoke trebušne mišice. S tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je odlična preventiva pred poškodbami oz. bolečinami v spodnjem delu hrbta. Je izjemno priporočljiva vadba za vse, ki imajo kakršnokoli težavo z medeničnim dnom, inkontinenco, bolečinami v križu ali za tiste ki želijo bolje zaznavati svoje telo in uporabljati svoj center telesa, ki je bistven tudi pri vseh vrhunskih športnikih.

NIRVANA
Kombinacija joga-pilates gibanja, sproščujoče glasbe in pravilne dihalne tehnike. Med vadbo predihamo celo telo in tako sprožimo “detox” v telesu, s čimer vplivamo na zdravje telesa, saj s kisikom napolnjeno telo pomeni zdrave celice. V gibanju začutimo svoje telo skozi vsak vdih in vsak izdih. Ob umirjeni glasbi in prijetnem ambientu se popolnoma sprostimo in ob izvajanju vaj in dihalnih tehnik predihamo tudi svoj um, dosežemo nirvano. Z Nirvano se poslovimo od utrujenosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti,  spanje pa postane bolj mirno in globoko.

ZUMBA
Je plesno-aerobna vadba, ki zaradi  vročih latino ritmov in enostavnih plesnih korakov enostavno prevzame! Vadba vključuje plesne ritme salse, regaetona, merengue, čačačaja, sambe, orientalskih plesov in mnogo drugih zvrsti, povezanih v zabavno aerobno vadbo, med katero boste popolnoma pozabili na to, da ste v resnici na vadbi. Zumba je primerna za vsakogar, plesno predznanje ni potrebno, saj je v zabavo in izziv tako tistim, ki se s plesnimi koraki srečujejo prvič, kakor tudi izkušenim plesalcem.

ČAS ZAME
Je ura namenjena notranjemu jazu. Tistemu, ki po napornih dneh nujno potrebuje nekaj časa zase. Na uri bomo naredili nekaj vaj za sproščanje, ki bodo našo zavest oddaljili od misli, nabitih s čustvi, in jih usmerili k aktivnostim, kot so ozaveščanje dihanja ali različnih delov telesa. S tem bomo um oddaljili od vsakdanjih vzorcev zaskrbljenosti ali nezadovoljstva, kar pomeni čudovit, umirjajoč učinek. Zadnjih nekaj minut te sproščujoče ure pa bo namenjenih dragocenim mislim. Tistim, ki vas bodo zagotovo spremljale skozi vaše življenje.