EKIPA

MATEJA ŠMEJIC
Profesorica športne vzgoje in kondicijska trenerka je ustanoviteljica portala Pravilnlajf, preko katerega je sprva zgolj za hobi delila raznovrstne fit nasvete in organizirala nekaj malega skupinskih treningov. Danes pa vodi in skrbi, da stvari tako na spletu kot v telovadnici potekajo kar se da optimalno in hkrati ogromno časa preživi s svojim vadečimi na skupinskih in individualnih treningih. V zadnjem letu se je posvetila predvsem vadbi fit mamice, saj je tudi sama postala mlada mamica in točno ve kako pomemben je pravilen pristop k treningu v nosečnosti in po porodu.

GALA LUKMAN
Mlada in energična okrepitev je bila še kako dobrodošla, Mateji se je pridružila pred slabima dvema letoma, najprej kot praktikantka, nato kot menjava v času porodniške in nazadnje kot sovodja skupnosti in soustanoviteljica Pravilnlajf telovadnic. Je diplomantka kineziologije, inštruktorica skupinskih vadb, pilatesa in osebna trenerka.  S svojo vedoželjnostjo ves čas raziskuje kaj novega, navdušuje se tako nad športom kot turizmom in vse skupaj odlično združuje. Tako jo brez dvoma lahko čisto vsak dan srečate v telovadnici, ob lepem vremenu pa zagotovo v gorah. Na portalu prav pohodniški zapisi prihajajo predvsem izpod njenih rok.

ROK ŠMEJIC
Študent fizioterapije in certificirani terpavet “Dry Needling-a” skrbi za terapije po poškodbah, športne masaže, klasične masaže, kineziotaping in sproščanje. Na portalu Pravilnlajf objavlja strokovne fit nasvete, ki so povezani s pravilno izvedbo treningov in posameznih vaj ter vsakodnevnim gibanjem. Sicer pa je na voljo za svetovanja, masaže in terapije na domu ter v naših telovadnicah. Z novo sezono je tudi postal vodja Telovadnice PL v Naklem.

URŠA MUBI
Trenutno bi zanjo lahko nadeli naziv delovnega mesta “deklica za vse”, saj skrbi za urnike vadb, promocijo, obveščanja … Skupaj z Rokom je tudi vodja Telovadnice v Naklem. Sicer pa se odlično znajde v vlogi animatorke in varuške, tako da ji z velikim veseljem predajamo kakršnekoli aktivnosti z najmlajšimi člani. Kot bivša plesalka pa se v prihodnosti nadeja organizirati tudi kakšen plesni tečaj.