Mateja in Gala

Z velikim veseljem vas pozdravljava na najini novi spletni strani. PravilnLajf je sicer že nekaj časa poznan, vendar ga tokrat v svoje roke prevzemava dve “difovki” z novimi in širšimi cilji, o katerih vas bova seveda sproti ažurirali. 🙂

pravilnlajf-59

Kako se je vse skupaj sploh začelo?
Združila naju je naveza mentorica-praktikantka, ki je v trenutku prerasla v izredno dobro sodelovanje in prijateljstvo. Hitro je bilo jasno, da naju navdušujejo enake stvari, telovadnica, premetavanje utežk, potepanje po naravi, ustvarjanje v kuhinji, smučanje…tekom leta je tako nastala ideja še o skupnem pisanju bloga.

“Združila naju je naveza mentorica-praktikantka, ki je v trenutku prerasla v izredno dobro sodelovanje in prijateljstvo.”

Kdo sta torej Mateja in Gala?
Mateja je profesorica športne vzgoje in kondicijska trenerka. Večino časa preživi na urah funkcionalnega treninga in individualnih srečanjih. Je tudi novopečena mamica, zato v novi vadbeni sezoni načrtuje treninge za mamice po porodu, njene “mami izkušnje” pa deli tudi na svojem blogu MamiLajf.

Gala uspešno zaključuje študij kineziologije na Fakulteti za šport, je osebna trenerka in vaditeljica skupinskih vadb. Vodi raznovrstne športno rekreativne vadbe, vadeče navdušuje na individualnih treningih, kot bivša plesalka pa se znajde tudi v plesnih vadbenih programih.

Obe sva tudi učiteljici smučanja in upam, da bova kmalu lahko delili kakšno dogodivščino z belih strmin. Sva torej team, ki se nekako dopolnjuje in verjame, da je smeh pol zdravja, zato na najinih urah ne manjka pozitivne energije.

Kje lahko migate z nama/i?
V SPLETNI TELOVADNICI, kjer v zaprti Facebook skupini 3x tedensko posnameva trening, objavljava fotografije zdravih obrokov, piševa recepte in ostale fit nasvete.

V HIŠI NASMEHA, kjer pa nisva sami. Prvotna ustanoviteljica hiške je Maja, ki naju je vzela pod svoje okrilje. Maja je vaditeljica Zumbe in Nirvane, midve se posvečava funkcionalnim treningom, HIIT-u, jutranjim izzivom in pilatesu, potem pa sta tukaj še Jaka na Fit Campu in Vesna, ki vas popelje v (latino) plesne ritme. Super ekipa, super energija in super treningi, če se nam želite pridružiti preverite urnik treningov pod zavihkom HIŠA NASMEHA.

Pa da ne bova preveč dolgovezili, večino boste o nama tako ali tako še spoznali. 🙂

Lep pozdravček!

Mateja in Gala